Nominatie Duurzaam Wonen Awards 2022

Kairos is op de vt-wonen en design beurs genomineerd in de categorie “Meest duurzame product”. Deze beurs was de eerste beurs ooit waar we onze zitbank mochten laten zien aan het grote publiek en we waren dan ook extra vereerd met deze nominatie.

De andere vier genomineerde bedrijven waren Forbo (marmoleum vloeren), Auping (circulaire matrassen), By Sidde (duurzame zitbank) en Bedaffair (100% natuurlijke matrassen).

“De jury wil deze startup complimenteren met hun innovatietraject waarin ze elk aspect van de zitbank onder de loep hebben genomen en daar een duurzaam alternatief voor hebben gevonden. Drie jonge mannen die zich met hart en ziel op het maken van duurzame meubels storten, verdienen een nominatie! De jury is heel benieuwd naar het vervolg van dit kersverse merk!”

De vakjury bestond uit de hoofdredacteur van Eigen Huis&Interieur, de duurzame woonredacteur van vtwonen, Els Zijlstra van Material Matchmaker en mede oprichter van Materia, Geert-Jan Smits bekend als duurzaam ondernemer en oud Flinders oprichter en productontwerper Peter van de Water. Het juryproces werd gefaciliteerd door The Substitute.

Vorige
Vorige

Kairos op de Dutch Design Week

Volgende
Volgende

Kairos op de vt-wonen beurs